Find Solskærm blandt 86+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående solskærme er senest opdateret i dag (24/07 - 2024) kl. 09:09

Du er landet på Solskærm.dk, det helt rigtige sted at finde solskærme. Vi har udvalgt 86 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det solskærm tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 86 forskellige solskærme fra 14 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af MiniMeis Solskærm til G4 Bærestol - Black

MiniMeis Solskærm til G4 Bærestol - Black

229 kr.

222 kr.

Billede af BC Corona Solskærm til Bil - 44x36cm

BC Corona Solskærm til Bil - 44x36cm

53,50 kr.

28 kr.

Billede af Munchkin Strækbar Solskærm

Munchkin Strækbar Solskærm

137,95 kr.

58 kr.

Billede af Munchkin Brica Solskærm - 2 stk

Munchkin Brica Solskærm - 2 stk

165,95 kr.

77 kr.

Billede af Universal Solbrilleholder til Bilens Solskærm

Universal Solbrilleholder til Bilens Solskærm

149 kr.

79 kr.

Billede af Solskærm bagrude - Anders And

Solskærm bagrude - Anders And

39,95 kr.

9,95 kr.

Billede af Konges Sløjd Solskærm til Barnevogn - Ray - UV50+ - Blue Bell

Konges Sløjd Solskærm til Barnevogn - Ray - UV50+ - Blue Bell

379,95 kr.

227,97 kr.

Billede af Littlelife Car Stretch Window Shades X2 - Solskygge

Littlelife Car Stretch Window Shades X2 - Solskygge

187,95 kr.

169,95 kr.

Billede af Diono Sun Stop Bagrudesolskærm

Diono Sun Stop Bagrudesolskærm

62,95 kr.

27 kr.

Billede af Baby Dan Sol afskærmning 2 stk - sort

Baby Dan Sol afskærmning 2 stk - sort

110 kr.

30 kr.

Billede af Easygrow Solskærm

Easygrow Solskærm

299 kr.

239,20 kr.

Billede af Konges Sløjd Solskærm til Barnevogn - Ray - UV50+ - Midsummer

Konges Sløjd Solskærm til Barnevogn - Ray - UV50+ - Midsummer

379,95 kr.

227,97 kr.

Billede af Hauck Cloud Me 2 Solskærme - 2stk

Hauck Cloud Me 2 Solskærme - 2stk

68,95 kr.

32 kr.

Billede af LittleLife Dinosaur Solskærm

LittleLife Dinosaur Solskærm

166,95 kr.

149 kr.

Billede af Littlelife Car Window Shades, Butterfly - Solskygge

Littlelife Car Window Shades, Butterfly - Solskygge

166,95 kr.

151,95 kr.

Billede af Munchkin White Hot Sun Safety Solskærm

Munchkin White Hot Sun Safety Solskærm

94,95 kr.

42 kr.

Billede af Diono Cool Shade Solskærm

Diono Cool Shade Solskærm

57,95 kr.

26 kr.

Billede af Child Carrier Sun Shade

Child Carrier Sun Shade

313,95 kr.

285,95 kr.

Billede af BabyTrold solskærm - Sort

BabyTrold solskærm - Sort

249,95 kr.

189 kr.

Billede af Diono Solskærme - 2pak

Diono Solskærme - 2pak

62,95 kr.

34 kr.

Du kigger lige nu på 86 solskærme fra 14 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Baby Dan Babytrold Bestway Britax Römer Disney EasyGrow Hauck InnovaGoods Intex Konges Sløjd Marvel Maxi-Cosi Naturkind Reer

Køb en solskærm til bilen og 5 andre tips til at gøre sommerens bilture mere behagelige

Skal du og din familie også ud på biltur her i sommerferien? Det kan være virkelig hyggeligt at tage på en biltur sammen med familien, men det kan også blive hårdt, fordi man skal sidde så mange timer stille i en bil. Der er dog nogle ting, man kan gøre, som betyder, at man får det lidt lettere ved at holde den lange køretur ud. Hvis du og din familie skal afsted på biltur, så gør du dig klogt i at læse denne artikel inden afgang. Det kan være, det er det, der kommer til at afgøre, at du får en lidt bedre tur. Læs med!

Få solskærme til bilen

Når solen bager på vinduerne i bilen, så kan det betyde, at der kommer et virkelig indelukket og lummert klima. Det kan være, at det er noget, du også selv kan huske fra tidligere, hvor du har kørt lange ture i bilen om sommeren. Det er noget, der kan være rigtig ubehageligt at sidde i, og når man så også er mange i bilen, så gør det det ikke meget bedre.

Heldigvis er der noget, som man kan gøre ved det! Du kan nemlig vælge at få solskærme til bilen, som skygger for noget af solen og sørger for, at der kommer et mere behageligt indeklima i bilen. Det kommer klart til at betyde, at I får det rarere. Det er også et produkt, der er helt ideelt, hvis man har mindre børn. Her skal man nemlig virkelig være forsigtig med, at de ikke bliver overophedet. De kan jo ikke selv fortælle det til dig.

Hav en køletaske med i bilen

Det er også altid en god idé at have en køletaske med i bilen, så man hele tiden har muligheden for at få noget koldt at drikke. Når man sidder i en bil, der bliver meget varmt, så kan man nemt blive dehydreret, og derfor er det virkelig vigtigt, at man sørger for at få nok væske. Det er bare ikke altid, at man har lyst til at drikke af noget, hvis det der kan tilbydes, er en slatten cola eller en lunken flaske vand. Så er det altså meget lækrere, hvis man lige kan hive noget køligt frem fra køletasken. Det er klart noget, I kommer til at sætte pris på, på turen.

Lav en playliste på forhånd

Når man er en hel familie, der skal køre sammen længe i bil, så er det meget naturligt, at man hører musik undervejs. Det er dog også meget naturligt, at der er mange forskellige holdninger til, hvad der er god musik. Det kan godt være noget, der er svært at blive enig om i en familie. Derfor kan det godt være en god idé, hvis man laver en playliste på forhånd, som man kan spille i bilen. Det kan godt betyde, at der kommer mindre konflikt, fordi man ikke skal diskutere, hvad der skal spilles. Det kan naturligvis også være, at I kan blive enige om en radiokanal, og så kan I lytte til den.

Hold pauser

Når man skal køre langt i bil, så er det også meget vigtigt, at man sørger for at holde nogle pauser. Det er ikke uden grund, at der er lovgivning for, hvor mange pauser en lastbilchauffør skal holde, når han er på arbejde. Det er vigtigt, at den der kører bilen konstant, er vågen og vaks på, hvad der sker omkring ham eller hende.

Hvis der er flere, der har kørekort, så kan I med fordel skiftes til at køre, så der ikke er nogle, der når at blive helt trætte. Det kan også være, at I får behov for at overnatte på nogle hoteller rundt omkring i verden på vejen, hvis I skal køre meget langt.

Vær forberedt med gode lege til bilturen

En lang biltur kan også hurtigt blive meget kedelig, hvis man slet ikke har noget at lave. Det kan være, at du skal forberede dig ved at finde sjove lege, som I kan underholde jer med i bilen. Det kan f.eks. være, at I kan have det sjovt med at lege ”20 spørgsmål til professoren” eller lege nummerpladebingo. Der er mange forskellige lege, man kan lege, når man kører bil.

En bil med god plads

Det er naturligvis heller ikke helt ligegyldigt, hvilken størrelse bil I kører afsted i. Det er klart, at man får en bedre tur, hvis man føler, at der er plads til én i bilen. Hvis jeres bil er meget lille, så kan det godt betale sig, at I prøver at se, om I ikke kan låne en bil af nogle. Det er virkelig noget, der kan være med til at gøre bilturen meget mere behagelig. Det kan være, det er noget, I skal overveje.

 

Derfor bør du handle på nettet - 3 fremragende argumenter for at du skal shoppe den online

Det er ikke ligefrem fordi vi mangler argumenter for hvorfor vi synes du bør købe din solskærm på nettet - ellers havde vi ikke lavet solskærm.dk.

Men for at undgå at skrive en hel roman har vi skår det lidt ned - så har får du vores 3 bedste argumenter for at handle online.

Rådgivning er stadig en mulighed når du shopper på nettet

Detailhanden har i lang tid slået på at dét de kunne tilbyde var rådgivning. Jo bevares, webshops kan sælge varen billigere, men de kan ikke rådgive.

Sådan er det ikke længere. Langt de fleste webshops har i dag et telefonnummer hvor man kan ringe ind og få kompetent hjælp og vejedning inden man køber sin nye solskærm - og modsat sælgerne i butikken er medarbejderen du snakker med ikke provisionslønnet, så du bliver heller ikke presset til at købe en dyrere model du ikke har brug for.

Du kan tit få varen sendt hjem til dig uden at skulle betale noget

Når du handler på nettet er der et postbud der skal fragte varen hjem til dig, og han skal selvfølgelig have løn.

Derfor koster det noget at få sendt din nye solskærm hjem, og det har afholdt mange fra at handle på nettet trods de mange andre fordele. For det føles underligt og forkert at skulle betale ekstra, oven i varens pris. Det ved mange webhops efterhånden godt, og derfor kan du langt de fleste steder også få gratis levering, så længe du køber for et vist beløb, der varierer fra butik til butik.

Skal ikke stå tæt

Når du køber dine solskærme på nettet i stedet for i fysiske butikker er du med til at passe ekstra godt på dig selv. Der er nemlig ingen tvivl om at det med at stå tæt sammen med mange fremmede mennesker ikke ligefrem er det bedste middel hvis man vil undgå at blive smittet med årets influenza, eller hvilken sygdom der ellers er i omløb.

Find det du mangler på solskærm.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 4.271 produkter fra mere end 105 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 6.570 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:09:22.

8
Produkttyper
4.271
Produkter
105
Forhandlere
6.570
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.